Skip to content
topbox-mail
topbox_mobiel

KLANTENSERVICE
+31 (0) 318-701 253

topbox-locatie

ADRES
Bobinestraat 44
3903 KG Veenendaal

topbox_klok

OPENINGSTIJDEN
ma - vr: 07.30 - 17.30
zaterdag: 09.30 - 17.00

topbox_mobiel

KLANTENSERVICE
+31 (0) 318-701 253

topbox-locatie

ADRES
Bobinestraat 44
3903 KG Veenendaal

topbox_klok

OPENINGSTIJDEN
ma - vr: 07.30 - 17.30
zaterdag: 09.30 - 17.00

KORTE VRAAG? VUL HET FORMULIER IN!
  NEEM CONTACT OP
   Industriële Verhuizing

   Industriële Verhuizing met Hijsen in het Nauw B.V.

   Dit is ook een specialiteit van ons: industriële verhuizingen. Hijsen in het Nauw B.V. voert al vele jaren bedrijfsverhuizingen uit. Of het nu gaat om een enkele interne machineverplaatsing of een complete fabrieksverhuizing; wij realiseren iedere verhuizing van A t/m Z.

   Onze kracht ligt in het ontzorgen van onze opdrachtgevers in zowel binnen- als buitenland. Wij verzorgen de verhuizingen van complete productielijnen, magazijnen, machines, werkplaatsen etc. en leveren het geheel bezemschoon op.
   Interne- en externe verhuizingen
   Zowel intern als extern kunnen wij iedere industriële verhuizing voor u regelen. Hierbij maken wij gebruik van afzonderlijke specialismen en disciplines. Indien u dat wenst coördineren wij de totale organisatie, communicatie en projectbegeleiding inzake de te verhuizen klus.Hijsen in het Nauw B.V. heeft ruime ervaring op dit gebied en graag bespreken wij met u het ‘plan van aanpak’ waarbij het ons streven is uw bedrijfs- en productieprocessen zo minimaal als mogelijk te verstoren.

   Petrochemical: Industrie voor onze minihijskranen
   Het bouwen en het verrichten van onderhoudswerkzaamheden in de petrochemische industrie is een zeer uitdagend en complex proces. Grote aantallen en veelzijdige componenten moeten veelal vanuit verschillende locaties worden vervoerd. Het tijdig afleveren en installeren  van deze componenten vereisen strakke planningen en een gedetailleerde coördinatie. Deze logistieke uitdagingen zijn cruciaal voor een goed lopende operatie. Aangezien er veel interactie bestaat met de andere bouw- en installatieactiviteiten, is de installatie van grote en zware componenten essentieel, om tijdige realisatie  te verzekeren. Veiligheidseisen en een foutloze uitvoering  vereisen nauwe coördinatie tussen alle partijen en uitvoeringsactiviteiten. 

   Hijsen in het Nauw B.V. heeft langdurige relaties binnen de petrochemische industrie. Voorzien van een uitgebreide en  Gewapend met een grote vloot gespecialiseerde uitrusting, toptechnische expertise en jaren lange operationele ervaring, kunnen wijde petrochemisch industrie optimaliseren. Door ons werk in een grote verscheidenheid aan raffinaderijen en chemische fabrieken, op locaties over de hele wereld, heeft Hijsen in het Nauw B.V. op hoog niveau inzichten en praktijkervaring opgedaan bij de realisatie van petrochemische onderhouds- en afsluitprojecten. Onze ingenieurs en projectmanagers worden vaak in een vroegtijdig stadium betrokken bij de afsluitings activiteiten. Een vroegtijdige samenwerking tussen alle aannemers en haar onderaannemers zorgt voor een goed gecoördineerde, efficiënte en veilige uitvoering van de werkzaamheden. Dit stelt ons in staat om de omlooptijden te verkorten waarbij de hoogste veiligheidsnormen worden behouden.

   Sinds de oprichting is Hijsen in het Nauw B.V. uitgegroeid van een bodedienst tot een professionele en vooruitstrevende organisatie. We hebben ons gespecialiseerd in kraanverhuur, industriële verhuizingen, bouwlogistiek, evenementenlogistiek, verhuizingen, verkeersdiensten. Met deze disciplines kunnen we inspelen op elke logistieke en bouwkundige aanvragen van onze opdrachtgevers. Voor onze relaties voeren wij een zeer breed scala aan projecten uit: van klein tot groot en zeer variërend in complexiteit. ‘Ontzorgen’ is daarbij het sleutelwoord: u kunt uw project met een gerust hart aan onze ervaren medewerkers overlaten.
   Lees meer over onze diensten

   Hijsen in het Nauw B.V. is haar eigen markt enorm aan het vergroten op het gebied van glas. Voor glaszetten, hijsen van glas of het transporteren van glas kunt u gerust contact met ons opnemen! (Telefoon: +31 (0) 318-701 253) Onze telefonische klantenservice zal u een directe offerte aan kunnen bieden.

   Niet alleen voor de verhuur van de minihijskranen is Hijsen in het Nauw B.V. actief. Wist u ook dat de machinisten ervaren en bouwtechnisch zijn? Het huren van de minikranen gaat gepaard met vele jaren ervaring in het hijsen op allerlei bouwprojecten. Wanneer u op zoek bent naar een passende offerte voor het huren van een minihijskraan/minikraan met een ervaren en deskundige machinist kunt u gerust contact met ons opnemen! (Telefoon: +31 (0) 318-701 253) Onze telefonische klantenservice zal u een directe offerte aan kunnen bieden.
   —————————————————————————————————
   HIJSEN IN HET NAUW B.V. is de partner voor:
   Verhuur minikranen, Compactkranen huren, minihijskraan verhuur, hijskraan bouwen, compactkranen, compacthijskraan huren, verhuur minikraan, verhuur minihijskraan, hijskranen met machinist, bouwprojecten met hijskraan / minikraan / minihijskraan, minikraan verhuur, kleine kraan, kleine kranen huren, verhuur kleine kranen, minikraan hijsen, hijsen met minihijskraan, compactkraan hijsen, compacthijskraan huren, verhuur minikranen.

   Back To Top

   Bekijk onze minihijskranen