Skip to content
topbox-mail
topbox_mobiel

KLANTENSERVICE
+31 (0) 318-701 253

topbox-locatie

ADRES
Bobinestraat 44
3903 KG Veenendaal

topbox_klok

OPENINGSTIJDEN
ma - vr: 07.30 - 17.30
zaterdag: 09.30 - 17.00

topbox_mobiel

KLANTENSERVICE
+31 (0) 318-701 253

topbox-locatie

ADRES
Bobinestraat 44
3903 KG Veenendaal

topbox_klok

OPENINGSTIJDEN
ma - vr: 07.30 - 17.30
zaterdag: 09.30 - 17.00

KORTE VRAAG? VUL HET FORMULIER IN!
  NEEM CONTACT OP
   minikraan machinist minihijskraan machinist

   Minikraan Machinist

   Minihijskraan met reuze handige machinist

   Onze hijskranen zijn mini, onze machinisten zijn giganten. Gigantisch goed om precies te zijn. Ze zijn precies, snel en doen hun werk zo op de gekste plekken, van kerk tot kasteel. Kwestie van ervaring aan goed gereedschap koppelen. En het goede nieuws is: niet alleen onze minihijskranen zijn te huur, onze machinisten zijn dat ook.

   Minikraan met machinist huren
   Wilt u graag een minihijskraan met machinist huren? Dat kan bij Hijsen in het Nauw B.V. Bij onze diensten draait het maar om een ding en dat is klanten verrassen met onze kundigheid. U kunt met een gerust hart een minihijskraan bij ons huren. De huur is altijd inclusief transport en een vakbekwame machinist.

   Het voordeel van ervaren machinisten
   Het lijkt misschien een makkie, zo’n minikraan besturen. Maar dat valt nog vies tegen zonder ervaring. Het werken met minihijskranen vereist behoorlijk wat kennis. Zo zijn de C6 minihijskranen radiografisch bedienbaar met moderne besturingselektronica. De machinisten van Hijsen in het Nauw weten deze minikranen perfect te bedienen, waardoor de machine optimaal tot zijn recht komt.

   Specialisten van minikranen
   Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van de minihijskraan en bijbehorende accessoires. Met onze machines kunnen onze speciaal getrainde medewerkers inspelen op alle logistieke, bouwkundige en installatietechnische omstandigheden.

   Gespecialiseerd in de ontwikkeling van de Minihijskraan
   Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in de ontwikkelingen van de minihijskraan en bijbehorende accessoires. Met onze minihijskranen kunnen onze speciaal getrainde medewerkers inspelen op alle logistieke, bouwkundige en technische omstandigheden. Onze specialisten zijn allemaal opgeleid en gecertificeerd. Zelfs de meeste ingewikkelde projecten kunt u met een gerust hart aan onze machinisten overlaten.

   Over Hijsen in het Nauw
   Hijsen in het Nauw is in 2013 opgericht, we begonnen nog alleen met de verhuur van een minihijskraan (de C10). Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een professioneel en vooruitstrevend bedrijf. Mede dankzij meerdere innovatieve ontwikkelingen op het gebied van hijsen in kleine inpandige en slecht bereikbare ruimtes. De helft van ons assortiment bestaat uit minihijskranen. Daarnaast hebben wij een (zelf ontwikkelde) accessoireslijn voor veel voorkomende werkzaamheden.

   Zorgeloos een minihijskraan huren
   Wij verzorgen het vervoer van de minihijskraan van A tot Z naar uw gewenste locatie. U hoeft zich dus totaal geen zorgen meer te maken over het transport. Het huren van een minikraan gaat gepaard met jarenlange ervaring in het hijsen op allerlei bouwprojecten. Bent u op zoek naar een passende offerte voor het huren van een minihijskraan met een ervaren en deskundige machinist? Neem dan gerust contact met ons op!

   Van lift tot kerkorgel
   Onze minihijskranen brengen ons op speciale plekken. Zo stonden we al eens op een boorplatform midden op de Noordzee, mochten we de lift installeren in Kasteel Duurstede, verhuisden we de inboedel van een Zweedse fabriek en zorgden we ervoor dat een kerkorgel weer op zijn plek kwam te hangen.

   Sinds de oprichting is Hijsen in het Nauw B.V. uitgegroeid van een bodedienst tot een professionele en vooruitstrevende organisatie. We hebben ons gespecialiseerd in kraanverhuur, industriële verhuizingen, bouwlogistiek, evenementenlogistiek, verhuizingen, verkeersdiensten. Met deze disciplines kunnen we inspelen op elke logistieke en bouwkundige aanvragen van onze opdrachtgevers. Voor onze relaties voeren wij een zeer breed scala aan projecten uit: van klein tot groot en zeer variërend in complexiteit. ‘Ontzorgen’ is daarbij het sleutelwoord: u kunt uw project met een gerust hart aan onze ervaren medewerkers overlaten.
   Lees meer over onze diensten

   Hijsen in het Nauw B.V. is haar eigen markt enorm aan het vergroten op het gebied van glas. Voor glaszetten, hijsen van glas of het transporteren van glas kunt u gerust contact met ons opnemen! (Telefoon: +31 (0) 318-701 253) Onze telefonische klantenservice zal u een directe offerte aan kunnen bieden.

   Niet alleen voor de verhuur van de minihijskranen is Hijsen in het Nauw B.V. actief. Wist u ook dat de machinisten ervaren en bouwtechnisch zijn? Het huren van de minikranen gaat gepaard met vele jaren ervaring in het hijsen op allerlei bouwprojecten. Wanneer u op zoek bent naar een passende offerte voor het huren van een minihijskraan/minikraan met een ervaren en deskundige machinist kunt u gerust contact met ons opnemen! (Telefoon: +31 (0) 318-701 253) Onze telefonische klantenservice zal u een directe offerte aan kunnen bieden.
   —————————————————————————————————
   HIJSEN IN HET NAUW B.V. is de partner voor:
   Verhuur minikranen, Compactkranen huren, minihijskraan verhuur, hijskraan bouwen, compactkranen, compacthijskraan huren, verhuur minikraan, verhuur minihijskraan, hijskranen met machinist, bouwprojecten met hijskraan / minikraan / minihijskraan, minikraan verhuur, kleine kraan, kleine kranen huren, verhuur kleine kranen, minikraan hijsen, hijsen met minihijskraan, compactkraan hijsen, compacthijskraan huren, verhuur minikranen.

   Back To Top

   Bekijk onze minihijskranen