Skip to content
topbox-mail
topbox_mobiel

KLANTENSERVICE
+31 (0) 318-701 253

topbox-locatie

ADRES
Bobinestraat 44
3903 KG Veenendaal

topbox_klok

OPENINGSTIJDEN
ma - vr: 07.30 - 17.30
zaterdag: 09.30 - 17.00

topbox_mobiel

KLANTENSERVICE
+31 (0) 318-701 253

topbox-locatie

ADRES
Bobinestraat 44
3903 KG Veenendaal

topbox_klok

OPENINGSTIJDEN
ma - vr: 07.30 - 17.30
zaterdag: 09.30 - 17.00

KORTE VRAAG? VUL HET FORMULIER IN!
  NEEM CONTACT OP
   Hijsen in het Nauw: Wij verhuren gasliften

   Een glaslift heeft de bouwindustrie voorgoed veranderd. Het handmatig verplaatsen en zetten van zware glaspanelen zonder ze te laten vallen is verleden tijd dankzij deze innovatie. Gelukkig maar, want het gebruik van een glaslift maakt deze moeizame taak en stuk gemakkelijker en efficiënter. 

   In de bouwindustrie wordt steeds meer glas gebruikt. Bijvoorbeeld bij kantoren, gebouwen en winkelcentra. Bovendien zijn de glaspanelen in de afgelopen jaren groter geworden door dubbel isolatieglas. Het handmatig verplaatsen van dit grotere en zwaardere glas wordt steeds lastiger en inefficiënter, vooral bij grote gebouwen. Door deze hulpmiddel te huren, kunnen glaspanelen veilig en moeiteloos worden getild en gezet zonder dat er schade ontstaat tijdens het verplaatsen. 

   Wat is een glaslift? 

   Een paar belangrijke eigenschappen over een glaslift die hem helpen om glaspanelen veilig en nauwkeurig te tillen en plaatsen zijn vacuümcircuits, bedieningssytemen, instelbare zuignappen, kantelfuncties, en draaibare functies.

   1. Glasliften hebben vacuümcircuits waardoor er soms twee of meer afzonderlijke vacuümpompen gebruikt worden om het glas vast te houden. Dit biedt extra veiligheid en zekerheid aan glasklussen waardoor een taak efficienter uitgevoerd kan worden. Als er één vacuümcircuit faalt dan is het andere circuit nog steeds in staat om het glas vast te houden.
   2. Nauwkeurige bedieningssystemen: Glasliften worden geleverd met een geavanceerde bedieningssystemen waarmee operators het til en plaatsing process nauwkeurig kunnen regelen.
   3. Instelbare zuignappen: De zuignappen van een glaslift kunnen zowel verticaal als horizontaal worden ingesteld, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende glasformaten en -vormen. Dit zorgt voor een goede grip op het glas en minimaliseert het risico op schuiven of verschuiven tijdens het tillen en plaatsen.

   Waarom een glaslift huren?

   • Tillen en plaatsen van glaspanelen: Bij Hijsen in het Nauw kan je een glaslift huren die je kan assisteren bij het installeren van ramen of deuren.
   • Verplaatsen van grote glazen wanden of gevels: Veel huizen, kantoren en winkels willen glaswanden hebben omdat het stijlvol en mooi er uit zien. Een glaslift kan zonder moeite zware en delicate glaswanden verplaatsen en monteren met minimale inspanning en risico op schade.
   • Het hijsen en positioneren van glazen daken of serres: Een glaslift is een ideale apparaat te hebben bij het monteren van glazen daken of serres.
   • Het installeren van glazen vloeren of trappen. Bij het monteren van glazen vloeren of trappen kan een glaslift ook een handige hulpmiddel zijn.

   Glaslift huur prijs

   De huurprijzen van een glaslift variëren afhankelijk van de uit te voeren taak en eventuele bijkomende kosten. Neem gerust contact met ons op om samen de details van je glaswerkzaamheden te bespreken.

   Ontdek de Smartlift SL 380

   In ons assortiment verhuren wij de Smartlift SL 380, een speciaal ontworpen glaslift die het tillen, verplaatsen en zetten van glas moeiteloos maakt. Deze gebruiksvriendelijke lift is ideaal voor diverse terreinen.

   Bekijk hier de Smartlift SL 380 en ontdek hoe deze glaslift jouw glaswerkzaamheden gaat oplossen. 

   Back To Top

   Bekijk onze minihijskranen