Skip to content
topbox-mail
topbox_mobiel

KLANTENSERVICE
+31 (0) 318-701 253

topbox-locatie

ADRES
Bobinestraat 44
3903 KG Veenendaal

topbox_klok

OPENINGSTIJDEN
ma - vr: 07.30 - 17.30
zaterdag: 09.30 - 17.00

topbox_mobiel

KLANTENSERVICE
+31 (0) 318-701 253

topbox-locatie

ADRES
Bobinestraat 44
3903 KG Veenendaal

topbox_klok

OPENINGSTIJDEN
ma - vr: 07.30 - 17.30
zaterdag: 09.30 - 17.00

KORTE VRAAG? VUL HET FORMULIER IN!
  NEEM CONTACT OP
   Minihijskraan huren?

   Minihijskraan huren van Hijsen in het Nauw B.V.

   Onze Minihijskraan huren? Ze komen overal; een op rupsbanden rijdende Minihijskraan van Hijsen in het Nauw! De Minihijskraan uit het assortiment van Hijsen in het Nauw beschikt over een brute krachtpatser: de “Minihijskraan C10”. Voor meer wendbaardere klussen en voor het optimaliseren van de compactheid beschikken wij ook over deMinihijskraan C6 en C4, een slag kleiner; maar ontzettend sterk!

   Deze Minihijskraan kan door elke deur waarnaar ze zich kan ontplooien tot een 22 meter hoge kraan welke een hijsmassa van 4 ton kan hijsen.

   Onze Minihijskraan huren is uniek!
   Onze Minihijskraan komt overal! Zowel binnenshuis als buitenshuis zijn alle hijsactiviteiten mogelijk voor onze Minihijskraan. Door dat de Minihijskraan dusdanig compact is, kan deze door elke loopdeur heen vervoert worden. Het is dus mogelijk om de Minihijskraan op elk gewenste locatie hijswerkzaamheden uit te laten voeren. Vandaar dat de Minihijskraan ook wel ‘minikraan’ worden genoemd.

   Sinds de oprichting is Hijsen in het Nauw B.V. uitgegroeid van een bodedienst tot een professionele en vooruitstrevende organisatie. We hebben ons gespecialiseerd in kraanverhuur, industriële verhuizingen, bouwlogistiek, evenementenlogistiek, verhuizingen, verkeersdiensten. Met deze disciplines kunnen we inspelen op elke logistieke en bouwkundige aanvragen van onze opdrachtgevers. Voor onze relaties voeren wij een zeer breed scala aan projecten uit: van klein tot groot en zeer variërend in complexiteit. ‘Ontzorgen’ is daarbij het sleutelwoord: u kunt uw project met een gerust hart aan onze ervaren medewerkers overlaten.
   Lees meer over onze diensten

   Hijsen in het Nauw B.V. is haar eigen markt enorm aan het vergroten op het gebied van glas. Voor glaszetten, hijsen van glas of het transporteren van glas kunt u gerust contact met ons opnemen! (Telefoon: +31 (0) 318-701 253) Onze telefonische klantenservice zal u een directe offerte aan kunnen bieden.

   Niet alleen voor de verhuur van de minihijskranen is Hijsen in het Nauw B.V. actief. Wist u ook dat de machinisten ervaren en bouwtechnisch zijn? Het huren van de minikranen gaat gepaard met vele jaren ervaring in het hijsen op allerlei bouwprojecten. Wanneer u op zoek bent naar een passende offerte voor het huren van een minihijskraan/minikraan met een ervaren en deskundige machinist kunt u gerust contact met ons opnemen! (Telefoon: +31 (0) 318-701 253) Onze telefonische klantenservice zal u een directe offerte aan kunnen bieden.
   —————————————————————————————————
   HIJSEN IN HET NAUW B.V. is de partner voor:
   Verhuur minikranen, Compactkranen huren, minihijskraan verhuur, hijskraan bouwen, compactkranen, compacthijskraan huren, verhuur minikraan, verhuur minihijskraan, hijskranen met machinist, bouwprojecten met hijskraan / minikraan / minihijskraan, minikraan verhuur, kleine kraan, kleine kranen huren, verhuur kleine kranen, minikraan hijsen, hijsen met minihijskraan, compactkraan hijsen, compacthijskraan huren, verhuur minikranen.

   Back To Top

   HIJSEN IN HET NAUW B.V. Onze Minihijskraan huren? Ze komen overal; een op rupsbanden rijdende Minihijskraan van Hijsen in het Nauw! De Minihijskraan uit het assortiment van Hijsen in het Nauw beschikt over een brute krachtpatser: de “Minihijskraan C10”. Voor meer wendbaardere klussen en voor het optimaliseren van de compactheid beschikken wij ook over deMinihijskraan C6 en C4, een slag kleiner; maar ontzettend sterk!

   Bekijk onze minihijskranen