Skip to content
topbox-mail
topbox_mobiel

KLANTENSERVICE
+31 (0) 318-701 253

topbox-locatie

ADRES
Bobinestraat 44
3903 KG Veenendaal

topbox_klok

OPENINGSTIJDEN
ma - vr: 07.30 - 17.30
zaterdag: 09.30 - 17.00

topbox_mobiel

KLANTENSERVICE
+31 (0) 318-701 253

topbox-locatie

ADRES
Bobinestraat 44
3903 KG Veenendaal

topbox_klok

OPENINGSTIJDEN
ma - vr: 07.30 - 17.30
zaterdag: 09.30 - 17.00

KORTE VRAAG? VUL HET FORMULIER IN!
  NEEM CONTACT OP
   Bouwlogistiek met de Minihijskraan

   Bouwlogistiek hijsen met Hijsen in het Nauw B.V.

   Bouwlogistiek hijsen met behulp van de Minihijskraan is een veelvoorkomende taak van Hijsen in het Nauw B.V.. Samen met bouwbedrijven en andere toeleveranciers van de bouw optimaliseert Hijsen in het Nauw B.V. de logistieke processen op en om bouwlocaties. Hijsen in het Nauw B.V. denkt mee in het voortraject. Wij kunnen ook de volledige coördinatie en uitvoering op ons nemen middels de levering van gespecialiseerd materieel en mankracht en de verzorging van opslagfaciliteiten. Op deze manier zorgen we samen voor efficiënte, kostenbesparende en duurzame logistiek op en om bouwprojecten.

   Doordat in 2013 de vraag vanuit de markt ontstond naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in kraanverhuur, glasindustrie, industriële verhuizingen, bouwlogistiek, evenementenlogistiek, en verkeersdiensten, werd Hijsen in het Nauw opgericht. Wat begon als kleinschalige bodedienst is anno 2016 uitgegroeid tot een professionele en vooruitstrevende organisatie.

   Bouwlogistiek hijsen in voor Hijsen in het Nauw B.V. een dagelijkse klus. Verder heeft Hijsen in het Nauw B.V. diverse dieplinies in haar portfolio waarmee zij kunnen inspelen op elke logistieke en bouwkundige aanvraag van hun opdrachtgevers. De projecten variëren van klein tot groot en hebben ieder hun eigen complexiteit. Bij Hijsen in het Nauw werken zij elke dag aan het ontzorgen van hun opdrachtgever. Geen project is bij het bedrijf te complex. Bouwlogistiek is hierin ook een expertise van Hijsen in het Nauw B.V.. De echte specialisatie van Hijsen in het Nauw is het verhuren van minihijskranen, compacthijskranen, glasrobots en minishovels van elk formaat met betrekking tot de werkzaamheden in kleine ruimtes. Het bedrijf verhuurt minihijskranen voor het (verticaal) transporteren op onbereikbare plaatsen, zowel binnen als buiten.

   Zwaar werk verzetten is mogelijk met de minihijskranen. Elke hijskraan heeft haar unieke eigenschappen die ervoor zorgen dat het project met uiterste zorg behandeld wordt. Voor vragen over onze bouwlogistiek hijsen werkzaamheden kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

   Sinds de oprichting is Hijsen in het Nauw B.V. uitgegroeid van een bodedienst tot een professionele en vooruitstrevende organisatie. We hebben ons gespecialiseerd in kraanverhuur, industriële verhuizingen, bouwlogistiek, evenementenlogistiek, verhuizingen, verkeersdiensten. Met deze disciplines kunnen we inspelen op elke logistieke en bouwkundige aanvragen van onze opdrachtgevers. Voor onze relaties voeren wij een zeer breed scala aan projecten uit: van klein tot groot en zeer variërend in complexiteit. ‘Ontzorgen’ is daarbij het sleutelwoord: u kunt uw project met een gerust hart aan onze ervaren medewerkers overlaten.
   Lees meer over onze diensten

   Hijsen in het Nauw B.V. is haar eigen markt enorm aan het vergroten op het gebied van glas. Voor glaszetten, hijsen van glas of het transporteren van glas kunt u gerust contact met ons opnemen! (Telefoon: +31 (0) 318-701 253) Onze telefonische klantenservice zal u een directe offerte aan kunnen bieden.

   Niet alleen voor de verhuur van de minihijskranen is Hijsen in het Nauw B.V. actief. Wist u ook dat de machinisten ervaren en bouwtechnisch zijn? Het huren van de minikranen gaat gepaard met vele jaren ervaring in het hijsen op allerlei bouwprojecten. Wanneer u op zoek bent naar een passende offerte voor het huren van een minihijskraan/minikraan met een ervaren en deskundige machinist kunt u gerust contact met ons opnemen! (Telefoon: +31 (0) 318-701 253) Onze telefonische klantenservice zal u een directe offerte aan kunnen bieden.
   —————————————————————————————————
   HIJSEN IN HET NAUW B.V. is de partner voor:
   Verhuur minikranen, Compactkranen huren, minihijskraan verhuur, hijskraan bouwen, compactkranen, compacthijskraan huren, verhuur minikraan, verhuur minihijskraan, hijskranen met machinist, bouwprojecten met hijskraan / minikraan / minihijskraan, minikraan verhuur, kleine kraan, kleine kranen huren, verhuur kleine kranen, minikraan hijsen, hijsen met minihijskraan, compactkraan hijsen, compacthijskraan huren, verhuur minikranen.

   Back To Top

   Bekijk onze minihijskranen