Skip to content
topbox-mail
topbox_mobiel

KLANTENSERVICE
+31 (0) 318-701 253

topbox-locatie

ADRES
Bobinestraat 44
3903 KG Veenendaal

topbox_klok

OPENINGSTIJDEN
ma - vr: 07.30 - 17.30
zaterdag: 09.30 - 17.00

topbox_mobiel

KLANTENSERVICE
+31 (0) 318-701 253

topbox-locatie

ADRES
Bobinestraat 44
3903 KG Veenendaal

topbox_klok

OPENINGSTIJDEN
ma - vr: 07.30 - 17.30
zaterdag: 09.30 - 17.00

KORTE VRAAG? VUL HET FORMULIER IN!
  NEEM CONTACT OP
   We got him: de MultiCrab®

   Balken & Kokers aanbieden op de millimeter nauwkeurig!

   Balken en kokers aanbieden op exact het juiste niveau? Een balk tegen het plafond drukken zodat deze gereed is voor montage? Wij hebben hier de absolute oplossing voor in huis!

   Wij hebben hem opgenomen in ons assortiment: de MultiCrab®! Deze multi-grijper van Metal-Power is uniek in Nederland en exclusief te huur bij Hijsen in het Nauw. Door het unieke concept dat deze multigrijper een projectiel 300 graden (rondom!) kan draaien, is de MultiCrab® in staat balken (tot wel maat HE800B) en zelfs kokers (tot maat 300) moeiteloos op te pakken en deze op elk gewenste manier aan te bieden op het juiste niveau. Bekijk de videotrailer voor een indicatie van dit geweldadige apparaat.

   Exclusief bij ons te huur!
   Dit prachtige exemplaar is een ‘musthave’ voor elk project. Met deze Multigrijper wordt het niet alleen gemakkelijk gemaakt maar bespaart ook ontzettend veel tijd en dus: geld. Door het unieke concept kunnen er minder man-uren berekend worden omdat er veel verantwoording leunt op de schouders van de machinist die de materialen op niveau aan dient te bieden. Door de vakkundigheid en professionaliteit van onze machinisten kunnen wij de MultiCrab® alleen aanbieden in combinatie met een machinist die u er gratis bij krijgt!

   Sinds de oprichting is Hijsen in het Nauw B.V. uitgegroeid van een bodedienst tot een professionele en vooruitstrevende organisatie. We hebben ons gespecialiseerd in kraanverhuur, industriële verhuizingen, bouwlogistiek, evenementenlogistiek, verhuizingen, verkeersdiensten. Met deze disciplines kunnen we inspelen op elke logistieke en bouwkundige aanvragen van onze opdrachtgevers. Voor onze relaties voeren wij een zeer breed scala aan projecten uit: van klein tot groot en zeer variërend in complexiteit. ‘Ontzorgen’ is daarbij het sleutelwoord: u kunt uw project met een gerust hart aan onze ervaren medewerkers overlaten.
   Lees meer over onze diensten

   Hijsen in het Nauw B.V. is haar eigen markt enorm aan het vergroten op het gebied van glas. Voor glaszetten, hijsen van glas of het transporteren van glas kunt u gerust contact met ons opnemen! (Telefoon: +31 (0) 318-701 253) Onze telefonische klantenservice zal u een directe offerte aan kunnen bieden.

   Niet alleen voor de verhuur van de minihijskranen is Hijsen in het Nauw B.V. actief. Wist u ook dat de machinisten ervaren en bouwtechnisch zijn? Het huren van de minikranen gaat gepaard met vele jaren ervaring in het hijsen op allerlei bouwprojecten. Wanneer u op zoek bent naar een passende offerte voor het huren van een minihijskraan/minikraan met een ervaren en deskundige machinist kunt u gerust contact met ons opnemen! (Telefoon: +31 (0) 318-701 253) Onze telefonische klantenservice zal u een directe offerte aan kunnen bieden.
   —————————————————————————————————
   HIJSEN IN HET NAUW B.V. is de partner voor:
   Verhuur minikranen, Compactkranen huren, minihijskraan verhuur, hijskraan bouwen, compactkranen, compacthijskraan huren, verhuur minikraan, verhuur minihijskraan, hijskranen met machinist, bouwprojecten met hijskraan / minikraan / minihijskraan, minikraan verhuur, kleine kraan, kleine kranen huren, verhuur kleine kranen, minikraan hijsen, hijsen met minihijskraan, compactkraan hijsen, compacthijskraan huren, verhuur minikranen.

   Back To Top

   HIJSEN IN HET NAUW B.V. multicrab Wij hebben hem opgenomen in ons assortiment: de MultiCrab®! Deze multi-grijper van Metal-Power is uniek in Nederland en exclusief te huur bij Hijsen in het Nauw. Door het unieke concept dat deze multigrijper een projectiel 300 graden (rondom!) kan draaien, is de MultiCrab® in staat balken (tot wel maat HE800B) en zelfs kokers (tot maat 300) moeiteloos op te pakken en deze op elk gewenste manier aan te bieden op het juiste niveau. Bekijk de videotrailer voor een indicatie van dit geweldadige apparaat.

   Bekijk onze minihijskranen