Skip to content
topbox-mail
topbox_mobiel

KLANTENSERVICE
+31 (0) 318-701 253

topbox-locatie

ADRES
Bobinestraat 44
3903 KG Veenendaal

topbox_klok

OPENINGSTIJDEN
ma - vr: 07.30 - 17.30
zaterdag: 09.30 - 17.00

topbox_mobiel

KLANTENSERVICE
+31 (0) 318-701 253

topbox-locatie

ADRES
Bobinestraat 44
3903 KG Veenendaal

topbox_klok

OPENINGSTIJDEN
ma - vr: 07.30 - 17.30
zaterdag: 09.30 - 17.00

KORTE VRAAG? VUL HET FORMULIER IN!
  NEEM CONTACT OP
   Verhuur van shovel

   Shovel van Hijsen in het Nauw BV; nieuw in het assortiment!

   Wij beschikken over onze eigen ‘aanbouwdelen’ zoals onze eigen glaszuiger; in combinatie met onze shovel kunnen wij glas vervoeren op alle soorten treinen.

   Hijsen in het Nauw BV is continu aan het ontwikkelen en verbeteren van haar machinelijn. Zo staan wij niet alleen bekend om de compactkranen en de minihijskranen; wij kunnen u ook voorzien van onze nieuwe Shovel. Deze Shovel is van het merk Giant met knikladers uit de zware comfort middenklasse. De Shovel van Hijsen in het Nauw heeft een eigen gewicht van 2100kg.
   De Shovel kent een onuitputtelijke kracht in zijn draagarm en als vervoersmiddel/verhuismiddel.

   Shovel van Giant is garrantie voor kwaliteit!
   De Giant V452T van Hijsen in het Nauw is een Giant kniklader met 2 versnellingen, zware planetaire eindaandrijving en automatische sperfunctie in het assortiment van Hijsen in het Nauw. Deze bekende Shovel uitvoering is los verkrijgbaar maar ook met een ervaren machinist. Door het verlaagde voorframe hebben deze machines een grote kieplast, terwijl de machine toch licht en compact blijft. En compactheid is de kern van Hijsen in het Nauw. Deze shovel beschikt over een driepunthefinrichting en PTO. Kortom: hij laat niets te wensen over!

   Onze shovel is multi inzetbaar! U kunt hem gebruiken bij het glaszetten, glas vervoeren, vervoeren van pallets, zwaargewichten, betonnen elementen en ga zo maar door.

   Sinds de oprichting is Hijsen in het Nauw B.V. uitgegroeid van een bodedienst tot een professionele en vooruitstrevende organisatie. We hebben ons gespecialiseerd in kraanverhuur, industriële verhuizingen, bouwlogistiek, evenementenlogistiek, verhuizingen, verkeersdiensten. Met deze disciplines kunnen we inspelen op elke logistieke en bouwkundige aanvragen van onze opdrachtgevers. Voor onze relaties voeren wij een zeer breed scala aan projecten uit: van klein tot groot en zeer variërend in complexiteit. ‘Ontzorgen’ is daarbij het sleutelwoord: u kunt uw project met een gerust hart aan onze ervaren medewerkers overlaten.
   Lees meer over onze diensten

   Hijsen in het Nauw B.V. is haar eigen markt enorm aan het vergroten op het gebied van glas. Voor glaszetten, hijsen van glas of het transporteren van glas kunt u gerust contact met ons opnemen! (Telefoon: +31 (0) 318-701 253) Onze telefonische klantenservice zal u een directe offerte aan kunnen bieden.

   Niet alleen voor de verhuur van de minihijskranen is Hijsen in het Nauw B.V. actief. Wist u ook dat de machinisten ervaren en bouwtechnisch zijn? Het huren van de minikranen gaat gepaard met vele jaren ervaring in het hijsen op allerlei bouwprojecten. Wanneer u op zoek bent naar een passende offerte voor het huren van een minihijskraan/minikraan met een ervaren en deskundige machinist kunt u gerust contact met ons opnemen! (Telefoon: +31 (0) 318-701 253) Onze telefonische klantenservice zal u een directe offerte aan kunnen bieden.
   —————————————————————————————————
   HIJSEN IN HET NAUW B.V. is de partner voor:
   Verhuur minikranen, Compactkranen huren, minihijskraan verhuur, hijskraan bouwen, compactkranen, compacthijskraan huren, verhuur minikraan, verhuur minihijskraan, hijskranen met machinist, bouwprojecten met hijskraan / minikraan / minihijskraan, minikraan verhuur, kleine kraan, kleine kranen huren, verhuur kleine kranen, minikraan hijsen, hijsen met minihijskraan, compactkraan hijsen, compacthijskraan huren, verhuur minikranen.

   Back To Top

   HIJSEN IN HET NAUW B.V. Wij beschikken over onze eigen ‘aanbouwdelen’ zoals onze eigen glaszuiger; in combinatie met onze shovel kunnen wij glas vervoeren op alle soorten treinen.

   Bekijk onze minihijskranen