Skip to content
topbox-mail
topbox_mobiel

KLANTENSERVICE
+31 (0) 318-701 253

topbox-locatie

ADRES
Bobinestraat 44
3903 KG Veenendaal

topbox_klok

OPENINGSTIJDEN
ma - vr: 07.30 - 17.30
zaterdag: 09.30 - 17.00

topbox_mobiel

KLANTENSERVICE
+31 (0) 318-701 253

topbox-locatie

ADRES
Bobinestraat 44
3903 KG Veenendaal

topbox_klok

OPENINGSTIJDEN
ma - vr: 07.30 - 17.30
zaterdag: 09.30 - 17.00

KORTE VRAAG? VUL HET FORMULIER IN!
  NEEM CONTACT OP
   Nieuw! Onze Smartlift

   Nieuw in ons assortiment: onze Smartlift!

   Onze nieuwe aanvulling: de Smartlift. De kunst van glaszetten wordt benadrukt door onze Smartlift; wat een topper!
   Een kleine column van algemene informatie over onze Smartlift, de glaszetter van Hijsen in het Nauw.

   De Smartlift van Hijsen in het Nauw heeft een dubbel vacuümsysteem. De achterliggende gedachte van dit systeem is eenvoudig: wanneer het ene systeem uitvalt, vangt het andere systeem het op. Deze Smartlift is dus ontzettend veilig in gebruik.

   Deze Smartlift is uitgerust met diverse opties die alle montage snel en eenvoudig maken, zorgen voor een volledig correcte plaatsing van de ruiten en beschermen tegen beschadiging. Door de ervaren machinisten van Hijsen in het Nauw kan er, door onze Smartlift, snel gehandeld worden. Glaszetten is een echte specialiteit…

   Onze Smartlift zorgt ervoor dat wij kunnen laten zien dat glaszetten een echte specialisatie is en dat wij dit als de beste beheersen!

   De combinatie met onze minihijskranen/compacthijskranen maakt dit concept uniek!
   Onze minihijskranen/compactkranen komen overal! Zowel binnenshuis als buitenshuis zijn alle hijsactiviteiten mogelijk voor onze minihijskranen. Door dat de minihijskranen/compactkranen dusdanig compact kunnen zijn dat ze door elke loopdeur heen vervoert kunnen worden, is het mogelijk om de Smartlift te vervoeren naar elk gewenst niveau. Voor het glaszetten (inpandig) kan onze minikranen de Smartlift ook inpandig vervoeren en stallen waar gewenst. Hier kan de Smartlift snel en naukeurig glaszetten en glas vervoeren.

   Een kleine toelichting op deze grafiek;
   De Smartlift is geschikt voor het nauwkeurig glaszetten op de millimeter. Ook is de Smartlift bijzonder geschikt om veilig te werk te gaan door de dubbele vacuümzuiger. In combinatie met onze minikraan is deze dus op elk niveau te gebruiken!

   Sinds de oprichting is Hijsen in het Nauw B.V. uitgegroeid van een bodedienst tot een professionele en vooruitstrevende organisatie. We hebben ons gespecialiseerd in kraanverhuur, industriële verhuizingen, bouwlogistiek, evenementenlogistiek, verhuizingen, verkeersdiensten. Met deze disciplines kunnen we inspelen op elke logistieke en bouwkundige aanvragen van onze opdrachtgevers. Voor onze relaties voeren wij een zeer breed scala aan projecten uit: van klein tot groot en zeer variërend in complexiteit. ‘Ontzorgen’ is daarbij het sleutelwoord: u kunt uw project met een gerust hart aan onze ervaren medewerkers overlaten.
   Lees meer over onze diensten

   Hijsen in het Nauw B.V. is haar eigen markt enorm aan het vergroten op het gebied van glas. Voor glaszetten, hijsen van glas of het transporteren van glas kunt u gerust contact met ons opnemen! (Telefoon: +31 (0) 318-701 253) Onze telefonische klantenservice zal u een directe offerte aan kunnen bieden.

   Niet alleen voor de verhuur van de minihijskranen is Hijsen in het Nauw B.V. actief. Wist u ook dat de machinisten ervaren en bouwtechnisch zijn? Het huren van de minikranen gaat gepaard met vele jaren ervaring in het hijsen op allerlei bouwprojecten. Wanneer u op zoek bent naar een passende offerte voor het huren van een minihijskraan/minikraan met een ervaren en deskundige machinist kunt u gerust contact met ons opnemen! (Telefoon: +31 (0) 318-701 253) Onze telefonische klantenservice zal u een directe offerte aan kunnen bieden.
   —————————————————————————————————
   HIJSEN IN HET NAUW B.V. is de partner voor:
   Verhuur minikranen, Compactkranen huren, minihijskraan verhuur, hijskraan bouwen, compactkranen, compacthijskraan huren, verhuur minikraan, verhuur minihijskraan, hijskranen met machinist, bouwprojecten met hijskraan / minikraan / minihijskraan, minikraan verhuur, kleine kraan, kleine kranen huren, verhuur kleine kranen, minikraan hijsen, hijsen met minihijskraan, compactkraan hijsen, compacthijskraan huren, verhuur minikranen.

   Back To Top

   HIJSEN IN HET NAUW B.V. De Smartlift van Hijsen in het Nauw heeft een dubbel vacuümsysteem. De achterliggende gedachte van dit systeem is eenvoudig: wanneer het ene systeem uitvalt, vangt het andere systeem het op. Deze Smartlift is dus ontzettend veilig in gebruik.

   Bekijk onze minihijskranen