Skip to content
topbox-mail
topbox_mobiel

KLANTENSERVICE
+31 (0) 318-701 253

topbox-locatie

ADRES
Bobinestraat 44
3903 KG Veenendaal

topbox_klok

OPENINGSTIJDEN
ma - vr: 07.30 - 17.30
zaterdag: 09.30 - 17.00

topbox_mobiel

KLANTENSERVICE
+31 (0) 318-701 253

topbox-locatie

ADRES
Bobinestraat 44
3903 KG Veenendaal

topbox_klok

OPENINGSTIJDEN
ma - vr: 07.30 - 17.30
zaterdag: 09.30 - 17.00

KORTE VRAAG? VUL HET FORMULIER IN!
  NEEM CONTACT OP
   Minikraan verhuur

   Minikraan verhuur

   Minikraan verhuur

   Of wij minikranen verhuren? Jazeker! We hebben flink wat krachtpatsers voor u klaarstaan bij Hijsen in het Nauw. En het leuke is: ze zien er niet bepaald gespierd uit. Het zijn supercompacte modellen. Handig: want zo kunnen we ze makkelijk vervoeren. Als u ze eenmaal aan het werk ziet, valt uw mond open van verbazing: minihijskranen doen niet onder voor hun grote broertjes. Lees meer over onze onze minikraan verhuur.

   Ons brede aanbod minikraan-verhuur
   We verhuren niet zomaar minikranen. Wij verhuren voor elke soort klus een passende minikraan. Bent u op zoek naar de sterkste kraan die we hebben? Dan is de Minihijskraan C10 erg geschikt. Voor een klus waar wendbaarheid een vereiste is, hebben we de Minihijskraan C6 en C4. Die zijn ietsjes kleiner, maar ook erg sterk.

   Minikraan C10: de sterkste kraan uit ons assortiment
   De C10 is de koning onder de minihijskranen. Hij weegt 4700 kilo en kan bijna zijn eigen gewicht hijsen: 4000 kilo is zijn maximum.. En dat alles met een breedte van maar 80 centimeter. Dat betekent dat deze sterke kraan gewoon door de deur naar binnen kan. Handig, want zo is de minihijskraan ook binnen te gebruiken.

   Minikraan C6
   Zoekt u een compacte minihijskraan die multifunctioneel inzetbaar is? Ga dan voor de C6 minikraan. Bij zijn compacte formaat gaat er niets van de kwaliteit of hijscapaciteit verloren. De C6 is een van onze meest verhuurde minihijskranen. Benieuwd of dit ook voor u de ideale minihijskraan is? Neem contact met ons op voor advies.

   Minikraan C4
   Minikraan-verhuur wordt echt leuk op het moment dat het de C4 is. Bent u op zoek naar een compacte maar oersterke minihijskraan? Gevonden! De C4 minikranen zijn 75cm breed en kunnen 110cm uitschuiven. Ook heeft hij een laag zwaartepunt. Wat hier zo voordelig aan is? Het geeft de minihijskraan meer stabiliteit tijdens transport.

   Minikraan C1
   Tot slot hebben we nog de C1 minihijskranen. Dit zijn de kleinste in ons pakket minikraan verhuur. De C1-modellen passen makkelijk in een lift of bestelbus. Hoeveel ze kunnen tillen? Wat dacht u van zo’n 600 kilo? Best indrukwekkend, toch?

   Minikraan verhuur via Hijsen in het Nauw B.V.
   Minikranen verhuren doen we dus zeker. We hebben zelfs een compleet machinepark van minihijskranen waarmee we veel verschillende opdrachtgevers in allerlei sectoren bedienen. Van bouw- en installatiebedrijven tot lichtreclamebedrijven. Verder wordt ons kranenpark ook ingezet voor bergingen van voertuigen en vliegtuigen. Wilt u meer weten over de inzet en het maken van hijs- en veiligheidsplannen? Of over minikraan verhuur? Wij geven graag advies. Ook zorgen wij voor de benodigde vergunningen en ontheffingen voor de hijswerkzaamheden als dat nodig is.

   Sinds de oprichting is Hijsen in het Nauw B.V. uitgegroeid van een bodedienst tot een professionele en vooruitstrevende organisatie. We hebben ons gespecialiseerd in kraanverhuur, industriële verhuizingen, bouwlogistiek, evenementenlogistiek, verhuizingen, verkeersdiensten. Met deze disciplines kunnen we inspelen op elke logistieke en bouwkundige aanvragen van onze opdrachtgevers. Voor onze relaties voeren wij een zeer breed scala aan projecten uit: van klein tot groot en zeer variërend in complexiteit. ‘Ontzorgen’ is daarbij het sleutelwoord: u kunt uw project met een gerust hart aan onze ervaren medewerkers overlaten.
   Lees meer over onze diensten

   Hijsen in het Nauw B.V. is haar eigen markt enorm aan het vergroten op het gebied van glas. Voor glaszetten, hijsen van glas of het transporteren van glas kunt u gerust contact met ons opnemen! (Telefoon: +31 (0) 318-701 253) Onze telefonische klantenservice zal u een directe offerte aan kunnen bieden.

   Niet alleen voor de verhuur van de minihijskranen is Hijsen in het Nauw B.V. actief. Wist u ook dat de machinisten ervaren en bouwtechnisch zijn? Het huren van de minikranen gaat gepaard met vele jaren ervaring in het hijsen op allerlei bouwprojecten. Wanneer u op zoek bent naar een passende offerte voor het huren van een minihijskraan/minikraan met een ervaren en deskundige machinist kunt u gerust contact met ons opnemen! (Telefoon: +31 (0) 318-701 253) Onze telefonische klantenservice zal u een directe offerte aan kunnen bieden.
   —————————————————————————————————
   HIJSEN IN HET NAUW B.V. is de partner voor:
   Verhuur minikranen, Compactkranen huren, minihijskraan verhuur, hijskraan bouwen, compactkranen, compacthijskraan huren, verhuur minikraan, verhuur minihijskraan, hijskranen met machinist, bouwprojecten met hijskraan / minikraan / minihijskraan, minikraan verhuur, kleine kraan, kleine kranen huren, verhuur kleine kranen, minikraan hijsen, hijsen met minihijskraan, compactkraan hijsen, compacthijskraan huren, verhuur minikranen.

   Back To Top

   HIJSEN IN HET NAUW B.V. Minikraan verhuur Of wij minikranen verhuren? Jazeker! We hebben flink wat krachtpatsers voor u klaarstaan bij Hijsen in het Nauw. En het leuke is: ze zien er niet bepaald gespierd uit. Het zijn supercompacte modellen. Handig: want zo kunnen we ze makkelijk vervoeren. Als u ze eenmaal aan het werk ziet, valt uw mond open van verbazing: minihijskranen doen niet onder voor hun grote broertjes. Lees meer over onze onze minikraan verhuur.

   Bekijk onze minihijskranen