Skip to content
topbox-mail
topbox_mobiel

KLANTENSERVICE
+31 (0) 318-701 253

topbox-locatie

ADRES
Bobinestraat 44
3903 KG Veenendaal

topbox_klok

OPENINGSTIJDEN
ma - vr: 07.30 - 17.30
zaterdag: 09.30 - 17.00

topbox_mobiel

KLANTENSERVICE
+31 (0) 318-701 253

topbox-locatie

ADRES
Bobinestraat 44
3903 KG Veenendaal

topbox_klok

OPENINGSTIJDEN
ma - vr: 07.30 - 17.30
zaterdag: 09.30 - 17.00

KORTE VRAAG? VUL HET FORMULIER IN!
  NEEM CONTACT OP
   Minikraan huren

   Minikraan huren

   Een Minikraan huren

   Wilt u weleens met eigen ogen zien wat er allemaal mogelijk is met onze minihijskranen? En gelooft u eigenlijk niet dat we complete trappen, plantenbakken, kozijnen en beluchtingskanalen kunnen hijsen? Daag ons uit en we laten zien dat onze minihijskranen compacte alleskunners zijn. Want waarom een grote kraan huren als onze kleine krachtpatsers hetzelfde kunnen? Een minikraan huren is in veel gevallen een klein maar fijne keuze.

   Grenzeloze mogelijkheden
   Zware voorwerpen verplaatsen in een kleine ruimte? Huur dan een minikraan, ook wel compact hijskraan genoemd. Een minikraan heeft ongekende mogelijkheden op het gebied van hijsen. Waar u maar wilt: de compacte hijskraan kan overal aan de slag. Zelfs op de kleinste plekken. Zo is onze Hoeflon minikraan C10 slechts 80 cm breed, waardoor hij door elke deur heen past.

   Kleine krachtpatsers
   Klein maar beresterk. Dat zijn onze minihijskranen. Ze zien er misschien niet uit als de Hulk: ze zijn het wel. Onze kleine hijskraan C10 kan zelfs tot 4000 kilo verplaatsen of hijsen. Een echte krachtpatser dus. En dat terwijl deze minikraan maar 80 cm breed is. Dan hebben we ook nog de C6 die door zijn afmeting en hoge hijscapaciteiten perfect is voor het hijsen van zware bouwmaterialen, zoals het plaatsen van glaspanelen. Nauwkeurig stalen balken plaatsen? Ook dat kan met een minikraan.

   Onze kleinste minikraan huren
   Benieuwd naar onze kleinste minihijskraan? Dat is de C1. Deze minikraan heeft een hijscapaciteit van 780 kilo, waarmee hij perfect is voor het hijsen van zware bouwmaterialen en glaswanden in een kleine ruimte. Iets voor uw klus?

   Kraanverhuur Hijsen in het Nauw B.V.
   Wilt u een minikraan huren? U vindt bij ons een breed assortiment kleine krachtpatsers. Voor meer wendbare klussen hebben wij ook zeer compacte hijskranen zoals de minihijskraan C6 en C4. Zelfs een minikraan die op rupsbanden rijdt. Daarmee bedienen we veel verschillende opdrachtgevers in verschillende sectoren. Van aannemers- en installatiebedrijven tot reclamebureaus en gevelbekleding. Meer informatie over hijs- en veiligheidsplannen? Wij adviseren graag. En natuurlijk zorgen wij ook voor de nodige vergunningen en ontheffingen rondom uw hijswerkzaamheden.

   Sinds de oprichting is Hijsen in het Nauw B.V. uitgegroeid van een bodedienst tot een professionele en vooruitstrevende organisatie. We hebben ons gespecialiseerd in kraanverhuur, industriële verhuizingen, bouwlogistiek, evenementenlogistiek, verhuizingen, verkeersdiensten. Met deze disciplines kunnen we inspelen op elke logistieke en bouwkundige aanvragen van onze opdrachtgevers. Voor onze relaties voeren wij een zeer breed scala aan projecten uit: van klein tot groot en zeer variërend in complexiteit. ‘Ontzorgen’ is daarbij het sleutelwoord: u kunt uw project met een gerust hart aan onze ervaren medewerkers overlaten.
   Lees meer over onze diensten

   Hijsen in het Nauw B.V. is haar eigen markt enorm aan het vergroten op het gebied van glas. Voor glaszetten, hijsen van glas of het transporteren van glas kunt u gerust contact met ons opnemen! (Telefoon: +31 (0) 318-701 253) Onze telefonische klantenservice zal u een directe offerte aan kunnen bieden.

   Niet alleen voor de verhuur van de minihijskranen is Hijsen in het Nauw B.V. actief. Wist u ook dat de machinisten ervaren en bouwtechnisch zijn? Het huren van de minikranen gaat gepaard met vele jaren ervaring in het hijsen op allerlei bouwprojecten. Wanneer u op zoek bent naar een passende offerte voor het huren van een minihijskraan/minikraan met een ervaren en deskundige machinist kunt u gerust contact met ons opnemen! (Telefoon: +31 (0) 318-701 253) Onze telefonische klantenservice zal u een directe offerte aan kunnen bieden.
   —————————————————————————————————
   HIJSEN IN HET NAUW B.V. is de partner voor:
   Verhuur minikranen, Compactkranen huren, minihijskraan verhuur, hijskraan bouwen, compactkranen, compacthijskraan huren, verhuur minikraan, verhuur minihijskraan, hijskranen met machinist, bouwprojecten met hijskraan / minikraan / minihijskraan, minikraan verhuur, kleine kraan, kleine kranen huren, verhuur kleine kranen, minikraan hijsen, hijsen met minihijskraan, compactkraan hijsen, compacthijskraan huren, verhuur minikranen.

   Back To Top

   HIJSEN IN HET NAUW B.V. Minikraan huren Wilt u weleens met eigen ogen zien wat er allemaal mogelijk is met onze minihijskranen? En gelooft u eigenlijk niet dat we complete trappen, plantenbakken, kozijnen en beluchtingskanalen kunnen hijsen? Daag ons uit en we laten zien dat onze minihijskranen compacte alleskunners zijn. Want waarom een grote kraan huren als onze kleine krachtpatsers hetzelfde kunnen? Een minikraan huren is in veel gevallen een klein maar fijne keuze.

   Bekijk onze minihijskranen