Skip to content
topbox-mail
topbox_mobiel

KLANTENSERVICE
+31 (0) 318-701 253

topbox-locatie

ADRES
Bobinestraat 44
3903 KG Veenendaal

topbox_klok

OPENINGSTIJDEN
ma - vr: 07.30 - 17.30
zaterdag: 09.30 - 17.00

topbox_mobiel

KLANTENSERVICE
+31 (0) 318-701 253

topbox-locatie

ADRES
Bobinestraat 44
3903 KG Veenendaal

topbox_klok

OPENINGSTIJDEN
ma - vr: 07.30 - 17.30
zaterdag: 09.30 - 17.00

KORTE VRAAG? VUL HET FORMULIER IN!
  NEEM CONTACT OP
   Hijsen in de Offshore met de Minihijskraan

   Met de Minihijskraan hijsen in de Offshore.

   Offshore en Hijsen in het Nauw B.V.
   Hijsen in de offshore is een zeer specifieke activiteit. Hijsen in het Nauw B.V. heeft door de jaren heen haar expertise ontwikkeld in het uitvoeren als bouwliften, werfverplaatsingen en load-outs in een breed scala aan omstandigheden. Door de kennis van onze ervaren professionals te gebruiken in samenwerking met ons grote spectrum aan gespecialiseerde apparatuur, kunnen wij voortdurend nieuwe uitdagingen aan voor het veilig laden, transporteren en monteren van onderdelen naar en van platforms betreffende offshore bestemmingen. Nieuwe constructie benaderingen worden mogelijk gemaakt door ons goed beproefde push-up systeem middels onze Minihijskranen. Deze expertise stelt ons in staat om bouwschema’s en werf logistiek te optimaliseren en in elke situatie efficiënte load-outs uit te voeren.

   Hijsactiviteiten op zee
   Bouwactiviteiten in de offshore zijn vaak (zeer)complex, tijdrovend en kostbaar. Gespecialiseerde bouwterreinen dragen bij tot het verminderen van off shore activiteiten door het onshore bouwen van steeds grotere en zwaardere platforms. Dit vereist nieuwe bouw- en uitlaadmethoden. Aangezien er voor deze methoden een groeiende vraag is en hierbij steeds grotere structuren worden gehanteerd, is het van belanggroot de realisatie van deze methoden te optimaliseren. Veel offshore constructie onderdelen bestaan uit grote structuren. Maar deze elementen kunnen niet in één geheel vervoerd en geplaatst worden. Hierdoor ontstaat vaak het verzoek de constructie onderdelen op ecologisch wijze op locatie te monteren met behulp van Minihijskranen over het gehele offshore platform. In beide situaties worden veiligheid voordelen optimaal benut door onze slimme werkconstructies.

   Sinds de oprichting is Hijsen in het Nauw B.V. uitgegroeid van een bodedienst tot een professionele en vooruitstrevende organisatie. We hebben ons gespecialiseerd in kraanverhuur, industriële verhuizingen, bouwlogistiek, evenementenlogistiek, verhuizingen, verkeersdiensten. Met deze disciplines kunnen we inspelen op elke logistieke en bouwkundige aanvragen van onze opdrachtgevers. Voor onze relaties voeren wij een zeer breed scala aan projecten uit: van klein tot groot en zeer variërend in complexiteit. ‘Ontzorgen’ is daarbij het sleutelwoord: u kunt uw project met een gerust hart aan onze ervaren medewerkers overlaten.
   Lees meer over onze diensten

   Hijsen in het Nauw B.V. is haar eigen markt enorm aan het vergroten op het gebied van glas. Voor glaszetten, hijsen van glas of het transporteren van glas kunt u gerust contact met ons opnemen! (Telefoon: +31 (0) 318-701 253) Onze telefonische klantenservice zal u een directe offerte aan kunnen bieden.

   Niet alleen voor de verhuur van de minihijskranen is Hijsen in het Nauw B.V. actief. Wist u ook dat de machinisten ervaren en bouwtechnisch zijn? Het huren van de minikranen gaat gepaard met vele jaren ervaring in het hijsen op allerlei bouwprojecten. Wanneer u op zoek bent naar een passende offerte voor het huren van een minihijskraan/minikraan met een ervaren en deskundige machinist kunt u gerust contact met ons opnemen! (Telefoon: +31 (0) 318-701 253) Onze telefonische klantenservice zal u een directe offerte aan kunnen bieden.
   —————————————————————————————————
   HIJSEN IN HET NAUW B.V. is de partner voor:
   Verhuur minikranen, Compactkranen huren, minihijskraan verhuur, hijskraan bouwen, compactkranen, compacthijskraan huren, verhuur minikraan, verhuur minihijskraan, hijskranen met machinist, bouwprojecten met hijskraan / minikraan / minihijskraan, minikraan verhuur, kleine kraan, kleine kranen huren, verhuur kleine kranen, minikraan hijsen, hijsen met minihijskraan, compactkraan hijsen, compacthijskraan huren, verhuur minikranen.

   Back To Top

   Bekijk onze minihijskranen