Skip to content
topbox-mail
topbox_mobiel

KLANTENSERVICE
+31 (0) 318-701 253

topbox-locatie

ADRES
Bobinestraat 44
3903 KG Veenendaal

topbox_klok

OPENINGSTIJDEN
ma - vr: 07.30 - 17.30
zaterdag: 09.30 - 17.00

topbox_mobiel

KLANTENSERVICE
+31 (0) 318-701 253

topbox-locatie

ADRES
Bobinestraat 44
3903 KG Veenendaal

topbox_klok

OPENINGSTIJDEN
ma - vr: 07.30 - 17.30
zaterdag: 09.30 - 17.00

KORTE VRAAG? VUL HET FORMULIER IN!
  NEEM CONTACT OP
   glaszetten en glaszetter

   Glaszetter van Hijsen in het Nauw

   Glaszetter nodig op een lastige plek?
   Onze Minihijskranen komen overal!

   We zijn experts in glas hijsen, vervoeren en monteren. En die naam danken we aan onze smartlift, dolly en superkrachtige glaszuigers. Onlangs plaatsen we 500 ramen op 120 meter hoogte. Voor de nieuwbouw van EPO New Main in Rijswijk mocht onze machinist aan de slag met de C6 minihijskraan. En kozijnen? Natuurlijk verhuizen we die ook! Met of zonder glas. Ons record staat op 20 kozijnen inclusief glas in 2 dagen. Hijsen in het Nauw plaatst glas, vervoert glas en vervangt glas op de lastigste plekken en ingewikkeldste hoeken. Of het nu op 10 of op 100 meter hoogte is.

   De Minihijskraan als kozijn- en glaszetter
   Scherven brengen geluk, maar toch houdt u uw nieuwe ramen liever heel. Gelukkig hebben onze minihijskranen geen enkele moeite met glas en kozijnen. Ze kranen en machinisten worden dagelijks ingezet bij nieuwbouw en renovatie. Ze kunnen handig manoeuvreren op elke bouwplaats en in elke tuin. We plaatsen glas en kozijnen: inpandig, op grote hoogte en in smalle steegjes. Zowel bij bedrijven als particulieren.

   Ons geheime wapen? De smartlift
   Om echt op de gekste plekken te komen, hebben we een geheim wapen: De Smartlift. Deze slimmerik heeft een dubbele telescooparm en kan binnen- en buiten worden ingezet als glaszetter. Hij is niet bang om vies te worden: door de voorwielaandrijving en de brede banden is hij goed inzetbaar op ruw terrein.

   Ruit vervangen
   Wilt u een ruit vervangen? Of een heleboel? Als ervaren glaszetters helpen wij u graag. Bij het vervangen van een ruit is het noodzakelijk eerst het oude glas te verwijderen, dit kan bijvoorbeeld met een glaszuiger. Daarnaast moet ook de oude kit uit de sponningen. Heeft u nog enkelglas? Wij kunnen dat ter plekke op maat snijden. Dubbel glas moet wel in de vereiste maat door de glashandel worden geleverd. Wanneer we de oude ruit vervangen voor een nieuwe, brengen we afstandsblokjes en dichtingsbanden aan. Vervolgens plaatsen we de glaslatten en kitten de naden af. Kunststof, stalen, houten of aluminium kozijnen? Dan werken we met een zogenaamde droge beglazing waarbij geen kit nodig is.

   Ruiten plaatsen
   Wilt u ruiten plaatsen? Ook dat kan! Al onze vrachtwagens en kranen hebben de juiste certificering. Hoe we de ruiten plaatsen en hijsen? Met onze minihijskranen en onze speciale accuzuigers en vacuümheffers. Die zitten gemonteerd aan de minihijskranen. Het voordeel daarvan is dat we zowel horizontaal als verticaal ruiten kunnen hijsen. Zelfs de langste ruiten hijsen wij veilig en snel naar hun einddoel. We werken uitsluitend met gediplomeerd personeel dat zeer zorgvuldig te werk gaat.

   De beste Glaszuiger
   Ja, wij hebben hem! De VL500 Glaszuiger! Dit apparaat is geschikt voor het verplaatsen van alle soorten ruiten. Zelfs lange ruiten kunnen wij hiermee voor u plaatsen. De glaszuiger heeft een afstandsbediening, wat redelijk uniek is. Daarmee is het mogelijk om ruiten bij een grote hoogte veilig te ontkoppelen. Zo weet u zeker dat u een glaszetter inschakelt die elke klus geklaard krijgt.

   Sinds de oprichting is Hijsen in het Nauw B.V. uitgegroeid van een bodedienst tot een professionele en vooruitstrevende organisatie. We hebben ons gespecialiseerd in kraanverhuur, industriële verhuizingen, bouwlogistiek, evenementenlogistiek, verhuizingen, verkeersdiensten. Met deze disciplines kunnen we inspelen op elke logistieke en bouwkundige aanvragen van onze opdrachtgevers. Voor onze relaties voeren wij een zeer breed scala aan projecten uit: van klein tot groot en zeer variërend in complexiteit. ‘Ontzorgen’ is daarbij het sleutelwoord: u kunt uw project met een gerust hart aan onze ervaren medewerkers overlaten.
   Lees meer over onze diensten

   Hijsen in het Nauw B.V. is haar eigen markt enorm aan het vergroten op het gebied van glas. Voor glaszetten, hijsen van glas of het transporteren van glas kunt u gerust contact met ons opnemen! (Telefoon: +31 (0) 318-701 253) Onze telefonische klantenservice zal u een directe offerte aan kunnen bieden.

   Niet alleen voor de verhuur van de minihijskranen is Hijsen in het Nauw B.V. actief. Wist u ook dat de machinisten ervaren en bouwtechnisch zijn? Het huren van de minikranen gaat gepaard met vele jaren ervaring in het hijsen op allerlei bouwprojecten. Wanneer u op zoek bent naar een passende offerte voor het huren van een minihijskraan/minikraan met een ervaren en deskundige machinist kunt u gerust contact met ons opnemen! (Telefoon: +31 (0) 318-701 253) Onze telefonische klantenservice zal u een directe offerte aan kunnen bieden.
   —————————————————————————————————
   HIJSEN IN HET NAUW B.V. is de partner voor:
   Verhuur minikranen, Compactkranen huren, minihijskraan verhuur, hijskraan bouwen, compactkranen, compacthijskraan huren, verhuur minikraan, verhuur minihijskraan, hijskranen met machinist, bouwprojecten met hijskraan / minikraan / minihijskraan, minikraan verhuur, kleine kraan, kleine kranen huren, verhuur kleine kranen, minikraan hijsen, hijsen met minihijskraan, compactkraan hijsen, compacthijskraan huren, verhuur minikranen.

   Back To Top

   HIJSEN IN HET NAUW B.V. Glaszetter We zijn experts in glas hijsen, vervoeren en monteren. En die naam danken we aan onze smartlift, dolly en superkrachtige glaszuigers. Onlangs plaatsen we 500 ramen op 120 meter hoogte. Voor de nieuwbouw van EPO New Main in Rijswijk mocht onze machinist aan de slag met de C6 minihijskraan. En kozijnen? Natuurlijk verhuizen we die ook! Met of zonder glas. Ons record staat op 20 kozijnen inclusief glas in 2 dagen. Hijsen in het Nauw plaatst glas, vervoert glas en vervangt glas op de lastigste plekken en ingewikkeldste hoeken. Of het nu op 10 of op 100 meter hoogte is.

   Bekijk onze minihijskranen