Skip to content
topbox-mail
topbox_mobiel

KLANTENSERVICE
+31 (0) 318-701 253

topbox-locatie

ADRES
Bobinestraat 44
3903 KG Veenendaal

topbox_klok

OPENINGSTIJDEN
ma - vr: 07.30 - 17.30
zaterdag: 09.30 - 17.00

topbox_mobiel

KLANTENSERVICE
+31 (0) 318-701 253

topbox-locatie

ADRES
Bobinestraat 44
3903 KG Veenendaal

topbox_klok

OPENINGSTIJDEN
ma - vr: 07.30 - 17.30
zaterdag: 09.30 - 17.00

KORTE VRAAG? VUL HET FORMULIER IN!
  NEEM CONTACT OP
   Glas hijsen; onze specialiteit!

   Glas hijsen & glas zetten; specialiteit van Hijsen in het Nauw BV!

   Glaszetten is een vakmanschap. Hieronder wordt verstaan alle werkzaamheden die verricht dienen te worden voor het plaatsen van glas in ramen en kozijnen (beglazen) van gebouwen, zowel in nieuwbouw als bij verbouw (renovatie) Hijsen in het Nauw B.V. beschikt over meerdere minikranen/compactkranen welke uitstekend geschikt zijn voor het verrichten van glas werkzaamheden. Wat maakt dit concept uniek? Onze C10 kraan kan een hoogte bereiken van maar liefst 22 meter, een gewicht hijsen van maximaal 4.000 kg en hij komt overal! De kraan kan zich klein maken zodat hij een deur kan passeren en elke gewenste ruimte hierdoor kan bereiken.

   Met het verplaatsen en verhuizen van de machines zijn enkele aspecten van groot belang:
   – Glas Vervoeren |
   Wij vervoeren glas met gecertificeerde voertuigen en gediplomeerd personeel
   Glas Zetten 
   | Door onze gediplomeerde en ervaren machinisten kan al het glaswerk worden gezet
   Glas Hijsen 
   | Glazen panelen kunnen op elke hoogte worden gebracht middels onze glaslift.

   Glas vervoeren
   Om op de juiste locatie te komen dient het glas allereerst vervoert te worden. Glas vervoeren is een vak apart. Hijsen in het Nauw B.V. heeft zich gespecialiseerd in het vervoer van alle soorten glas. Dagelijks vervoeren wij glas voor nieuwbouwprojecten en voor gevels in binnenland en buitenland. U kunt bij ons uw glas verticaal of horizontaal laten transporteren. Wij kunnen ook de ruiten voor u op de plaats inhijsen. Zowel kleine als zeer grote formaten. Door middel van onze Minikranen kunnen wij glas hijsen en glaszetten op alle locaties.

   Glas zetten
   Wij verzorgen alles als het om glas gaat: transport, glas hijsen en glaszetten. Al onze vrachtwagens en kranen hebben de juiste certificering. Het hijsen en zetten doen wij met onze Minihijskranen en onze speciale accuzuigers en vacuümheffers. Deze zitten vastgemonteerd aan de minihijskranen. Hierdoor is zowel horizontaal als verticaal hijsen mogelijk. Zelfs de langste ruiten hijsen wij veilig en snel naar hun einddoel. Wij werken uitsluitend met gediplomeerd personeel dat zeer zorgvuldig te werk gaat.

   Glas vervangen
   Bij het vervangen van een ruit moet het oude glas eerst worden verwijderd, eventueel met een glaszuiger. Oude kit moet uit de sponningen worden verwijderd. Enkel glas kan ter plaatse op maat worden gesneden, dubbel glas moet in de vereiste maat door de glashandel worden geleverd. Bij het plaatsen van het glas worden afstandsblokjes en dichtingsbanden aangebracht, vervolgens de glaslatten en worden de naden afgekit. Bij kunststof, stalen en aluminium kozijnen en soms bij houten kozijnen wordt er gewerkt met een zogenaamde droge beglazing, waarbij geen kit wordt gebruikt.

   Wij hebben hem: DE VL500 GLAS VACUÜM ZUIGER!
   Wij hebben een vacuüm lifter ontwikkeld die voor zowel kleine als grote ruiten geschikt is, bij komend voordeel is dat er ook lange ruiten mee geplaatst worden. En dat allemaal met 1 investering.

   Een zeer uniek onderdeel is de afstandbediening waarbij het mogelijk wordt gemaakt om bij een grootte hoogte te ontkoppelen hier is ivm de veiligheid een tijd aan verbonden. Ook is de zuiger volgens de nieuwste eisen ontwikkeld en is het systeem met dual circuit uitgevoerd.

   Sinds de oprichting is Hijsen in het Nauw B.V. uitgegroeid van een bodedienst tot een professionele en vooruitstrevende organisatie. We hebben ons gespecialiseerd in kraanverhuur, industriële verhuizingen, bouwlogistiek, evenementenlogistiek, verhuizingen, verkeersdiensten. Met deze disciplines kunnen we inspelen op elke logistieke en bouwkundige aanvragen van onze opdrachtgevers. Voor onze relaties voeren wij een zeer breed scala aan projecten uit: van klein tot groot en zeer variërend in complexiteit. ‘Ontzorgen’ is daarbij het sleutelwoord: u kunt uw project met een gerust hart aan onze ervaren medewerkers overlaten.
   Lees meer over onze diensten

   Hijsen in het Nauw B.V. is haar eigen markt enorm aan het vergroten op het gebied van glas. Voor glaszetten, hijsen van glas of het transporteren van glas kunt u gerust contact met ons opnemen! (Telefoon: +31 (0) 318-701 253) Onze telefonische klantenservice zal u een directe offerte aan kunnen bieden.

   Niet alleen voor de verhuur van de minihijskranen is Hijsen in het Nauw B.V. actief. Wist u ook dat de machinisten ervaren en bouwtechnisch zijn? Het huren van de minikranen gaat gepaard met vele jaren ervaring in het hijsen op allerlei bouwprojecten. Wanneer u op zoek bent naar een passende offerte voor het huren van een minihijskraan/minikraan met een ervaren en deskundige machinist kunt u gerust contact met ons opnemen! (Telefoon: +31 (0) 318-701 253) Onze telefonische klantenservice zal u een directe offerte aan kunnen bieden.
   —————————————————————————————————
   HIJSEN IN HET NAUW B.V. is de partner voor:
   Verhuur minikranen, Compactkranen huren, minihijskraan verhuur, hijskraan bouwen, compactkranen, compacthijskraan huren, verhuur minikraan, verhuur minihijskraan, hijskranen met machinist, bouwprojecten met hijskraan / minikraan / minihijskraan, minikraan verhuur, kleine kraan, kleine kranen huren, verhuur kleine kranen, minikraan hijsen, hijsen met minihijskraan, compactkraan hijsen, compacthijskraan huren, verhuur minikranen.

   Back To Top

   HIJSEN IN HET NAUW B.V. Glas zetten Glaszetten is een vakmanschap. Hieronder wordt verstaan alle werkzaamheden die verricht dienen te worden voor het plaatsen van glas in ramen en kozijnen (beglazen) van gebouwen, zowel in nieuwbouw als bij verbouw (renovatie) Hijsen in het Nauw B.V. beschikt over meerdere minikranen/compactkranen welke uitstekend geschikt zijn voor het verrichten van glas werkzaamheden. Wat maakt dit concept uniek? Onze C10 kraan kan een hoogte bereiken van maar liefst 22 meter, een gewicht hijsen van maximaal 4.000 kg en hij komt overal! De kraan kan zich klein maken zodat hij een deur kan passeren en elke gewenste ruimte hierdoor kan bereiken.

   Bekijk onze minihijskranen