Skip to content
topbox-mail
topbox_mobiel

KLANTENSERVICE
+31 (0) 318-701 253

topbox-locatie

ADRES
Bobinestraat 44
3903 KG Veenendaal

topbox_klok

OPENINGSTIJDEN
ma - vr: 07.30 - 17.30
zaterdag: 09.30 - 17.00

topbox_mobiel

KLANTENSERVICE
+31 (0) 318-701 253

topbox-locatie

ADRES
Bobinestraat 44
3903 KG Veenendaal

topbox_klok

OPENINGSTIJDEN
ma - vr: 07.30 - 17.30
zaterdag: 09.30 - 17.00

KORTE VRAAG? VUL HET FORMULIER IN!
  NEEM CONTACT OP
   Compactkraan

   Compactkraan

   Compactkraan

   Het verschil tussen mini en maxi? Simpel: de afmeting. Bij hijskranen is kleiner soms beter. Waarom? Omdat ze ook binnen gebruikt kunnen worden, ze makkelijk te transporteren zijn en door elke deur passen. Waarom groot als het ook klein kan? Lees hier meer over de voordelen van een compactkraan.

   Minikraan is breed inzetbaar
   De minikraan is de uitkomst voor iedereen die een wendbare en sterke kraan nodig heeft. Door het kleine formaat van deze hijskraan is hij inzetbaar voor verschillende soorten klussen. Of het nu in een smalle steeg is of een hoge kerk: geen plek is onbereikbaar. Onze meest compacte hijskraan is de C10. Een echte krachtpatser die geen grenzen kent. Deze minihijskraan is in staat ongeveer 4.000 kilo te verplaatsen of te hijsen. En ja, hij is echt maar 80 centimeter breed…

   Waarvoor is een compactkraan handig?
   Een compactkraan huren – met of zonder machninist – kan helpen bij allerlei klussen en projecten. Zo gebruikten we ze recent om ramen te plaatsen op 100 meter hoogte, om een kerkorgel terug te hangen en bouwmaterialen in een kasteel te verplaatsen. De minikraan is oorspronkelijk ook ontwikkeld om mensen zware lasten uit handen te nemen. Inmiddels zijn de minikranen zo krachtig dat u ze overal voor kunt inzetten – zowel binnen als buiten.

   Compactkraan huren
   Wilt u ook zo’n kleine krachtpatser huren? We hebben bij Hijsen in het Nauw een breed assortiment aan compacte hijskranen. Daar zitten echte Hulken tussen. Voor wendbare klussen hebben wij ook bijvoorbeeld de C6 en C4 die we graag een dagje op pad sturen. Met ons uitgebreide machinepark voorzien we zo veel verschillende opdrachtgevers in verschillende sectoren, bijvoorbeeld binnen de bouw en (openbare) dienstverlening. Wilt u advies over de inzet van compactkranen? Heeft u ondersteuning nodig bij het maken van hijs- en veiligheidsplannen? Wij adviseren u graag!

   Sinds de oprichting is Hijsen in het Nauw B.V. uitgegroeid van een bodedienst tot een professionele en vooruitstrevende organisatie. We hebben ons gespecialiseerd in kraanverhuur, industriële verhuizingen, bouwlogistiek, evenementenlogistiek, verhuizingen, verkeersdiensten. Met deze disciplines kunnen we inspelen op elke logistieke en bouwkundige aanvragen van onze opdrachtgevers. Voor onze relaties voeren wij een zeer breed scala aan projecten uit: van klein tot groot en zeer variërend in complexiteit. ‘Ontzorgen’ is daarbij het sleutelwoord: u kunt uw project met een gerust hart aan onze ervaren medewerkers overlaten.
   Lees meer over onze diensten

   Hijsen in het Nauw B.V. is haar eigen markt enorm aan het vergroten op het gebied van glas. Voor glaszetten, hijsen van glas of het transporteren van glas kunt u gerust contact met ons opnemen! (Telefoon: +31 (0) 318-701 253) Onze telefonische klantenservice zal u een directe offerte aan kunnen bieden.

   Niet alleen voor de verhuur van de minihijskranen is Hijsen in het Nauw B.V. actief. Wist u ook dat de machinisten ervaren en bouwtechnisch zijn? Het huren van de minikranen gaat gepaard met vele jaren ervaring in het hijsen op allerlei bouwprojecten. Wanneer u op zoek bent naar een passende offerte voor het huren van een minihijskraan/minikraan met een ervaren en deskundige machinist kunt u gerust contact met ons opnemen! (Telefoon: +31 (0) 318-701 253) Onze telefonische klantenservice zal u een directe offerte aan kunnen bieden.
   —————————————————————————————————
   HIJSEN IN HET NAUW B.V. is de partner voor:
   Verhuur minikranen, Compactkranen huren, minihijskraan verhuur, hijskraan bouwen, compactkranen, compacthijskraan huren, verhuur minikraan, verhuur minihijskraan, hijskranen met machinist, bouwprojecten met hijskraan / minikraan / minihijskraan, minikraan verhuur, kleine kraan, kleine kranen huren, verhuur kleine kranen, minikraan hijsen, hijsen met minihijskraan, compactkraan hijsen, compacthijskraan huren, verhuur minikranen.

   Back To Top

   HIJSEN IN HET NAUW B.V. Compactkraan Het verschil tussen mini en maxi? Simpel: de afmeting. Bij hijskranen is kleiner soms beter. Waarom? Omdat ze ook binnen gebruikt kunnen worden, ze makkelijk te transporteren zijn en door elke deur passen. Waarom groot als het ook klein kan? Lees hier meer over de voordelen van een compactkraan.

   Bekijk onze minihijskranen