Skip to content
topbox-mail
topbox_mobiel

KLANTENSERVICE
+31 (0) 318-701 253

topbox-locatie

ADRES
Bobinestraat 44
3903 KG Veenendaal

topbox_klok

OPENINGSTIJDEN
ma - vr: 07.30 - 17.30
zaterdag: 09.30 - 17.00

topbox_mobiel

KLANTENSERVICE
+31 (0) 318-701 253

topbox-locatie

ADRES
Bobinestraat 44
3903 KG Veenendaal

topbox_klok

OPENINGSTIJDEN
ma - vr: 07.30 - 17.30
zaterdag: 09.30 - 17.00

KORTE VRAAG? VUL HET FORMULIER IN!
  NEEM CONTACT OP
   Betonnen Trappen Hijsen

   Betonnen Trappen Hijsen en Monteren in Amersfoort.

   Te Hijsen onderdelen:
   – 4 betonnen trappen van elk 3500 kg
   – 2 betonnen trappen van elk 6000 kg

   Benodigdheden uit assortiment van Hijsen in het Nauw B.V.:
   – Minihijskraan C10
   – Zware Autolaadkraan
   – Transportrollen (tankjes)
   – Hijsconstructie
   – Kunstof Rijplaten
   – Kettingtakels / Machineheffers / Loopcatten
   – Dolly TC1 Carrier

   Omschrijving werkzaamheden
   Door het combineren van ons materieel zijn wij in staat grote en zware machines te verhuizen. Buiten het transporteren van machines kunnen wij ook het verplaatsen van machines verzorgen.

   Met het verplaatsen en verhuizen van de machines zijn enkele aspecten van groot belang:

   Na een uitgebreide voorbereiding zoals tekenwerk, constructieberekeningen en het maken van de hijsconstructie, konden we eindelijk met het echte werk beginnen: HIJSEN!

   Als eerste een beschermlaag aanbrengen voor de vloer. De vloer was al afgewerkt en moest hierdoor beschermt worden tegen krassen en beschadigingen. Hierna de kunststof rijplaten op de vloer geplaatst en het materiaal naar binnen gereden wat er nodig was om de trappen te monteren.

   Met de Hoeflon minihijskraan C10 is de hijsconstructie gemonteerd en daarna konden we beginnen om de trappen naar binnen te hijsen, en dat was echt HIJSENINHETNAUW.

   De Betonnen trappen van 6 ton waren 2 meter breed en de doorgang van het gebouw was 2 meter en 2 cm. Dit hield in dat er nauwkeurig te werk gegaan moest worden. Er was aan beiden kanten van de trap een ruimte over van 1 centimeter.

   Transport en Montage
   Nadat deze trap binnen was gebracht en op onze transport rollen rusten, werd er begonnen met het transporteren van de trappen, dwars door het gebouw heen naar de desgewenste locatie. Dit deden we met behulp van onze dolly D12 als trekmiddel. (zie afbeelding)

   Eenmaal op locatie konden we beginnen met het hijsen van de trap doormiddel van onze hijsconstructie. Dit deden wij doormiddel van loopcatten en kettingtakels en aan de onderkant met onze minihijskraan.

   Het was uiterste precisie werk omdat de trappen niet meer bekleed werden, dus schade moest vermeden worden. Deze werkzaamheden zijn in totaal 5 keer herhaald en zo is het pand voorzien van maatwerk in de hijswerkzaamheden.

   Een andere kraan gebruiken voor dit project was onmogelijk. Wanneer wij gebruik wilden maken van een grote telekraan moesten we 1000 meter aan dragline schotten aanleggen om de locatie te bereiken en dit was voor de opdrachtgever een heel hoog kostenplaatje geworden.

   Door de Big Float, met rupsen van 1,50 meter hoog, had er geen problemen mee om zowel de locatie te benaderen als op de locatie actief te zijn. De Big Float kon de neven geul in rijden en eenmaal in het water bleef deze gemakkelijk drijven.

   Met de C10 minihijskraan werden materialen aangegeven en op de kant werd hiermee alles gereed gemaakt voor montage en installatie. Alles kon aangegeven worden aan de Big Float zodat deze lekker in het water kon blijven dobberen.

   Sinds de oprichting is Hijsen in het Nauw B.V. uitgegroeid van een bodedienst tot een professionele en vooruitstrevende organisatie. We hebben ons gespecialiseerd in kraanverhuur, industriële verhuizingen, bouwlogistiek, evenementenlogistiek, verhuizingen, verkeersdiensten. Met deze disciplines kunnen we inspelen op elke logistieke en bouwkundige aanvragen van onze opdrachtgevers. Voor onze relaties voeren wij een zeer breed scala aan projecten uit: van klein tot groot en zeer variërend in complexiteit. ‘Ontzorgen’ is daarbij het sleutelwoord: u kunt uw project met een gerust hart aan onze ervaren medewerkers overlaten.
   Lees meer over onze diensten

   Hijsen in het Nauw B.V. is haar eigen markt enorm aan het vergroten op het gebied van glas. Voor glaszetten, hijsen van glas of het transporteren van glas kunt u gerust contact met ons opnemen! (Telefoon: +31 (0) 318-701 253) Onze telefonische klantenservice zal u een directe offerte aan kunnen bieden.

   Niet alleen voor de verhuur van de minihijskranen is Hijsen in het Nauw B.V. actief. Wist u ook dat de machinisten ervaren en bouwtechnisch zijn? Het huren van de minikranen gaat gepaard met vele jaren ervaring in het hijsen op allerlei bouwprojecten. Wanneer u op zoek bent naar een passende offerte voor het huren van een minihijskraan/minikraan met een ervaren en deskundige machinist kunt u gerust contact met ons opnemen! (Telefoon: +31 (0) 318-701 253) Onze telefonische klantenservice zal u een directe offerte aan kunnen bieden.
   —————————————————————————————————
   HIJSEN IN HET NAUW B.V. is de partner voor:
   Verhuur minikranen, Compactkranen huren, minihijskraan verhuur, hijskraan bouwen, compactkranen, compacthijskraan huren, verhuur minikraan, verhuur minihijskraan, hijskranen met machinist, bouwprojecten met hijskraan / minikraan / minihijskraan, minikraan verhuur, kleine kraan, kleine kranen huren, verhuur kleine kranen, minikraan hijsen, hijsen met minihijskraan, compactkraan hijsen, compacthijskraan huren, verhuur minikranen.

   Back To Top

   Bekijk onze minihijskranen