skip to Main Content

Telefoon: +31 (0)318 - 701 253E-mail: info@hijseninhetnauw.nl Download Algemene VoorwaardenPrivacy Statement

AUTOLAADKRANEN

De Autolaadkranen van Hijsen in het Nauw B.V. uitgelicht…

Transporteren met Autolaadkranen in het nauw…

Grote doeleinde in het vooruitzicht met onze Autolaadkranen

Weleens een hijskraan een huiskamer in zien rijden? Wij zien het wekelijks. Onze minihijskranen komen namelijk overal. Ze zijn supercompact, makkelijk te transporteren en beresterk. Dankzij hun formaat passen ze gewoon door een loopdeur. Handig, want zo kunnen we altijd de ideale positie kiezen voor onze minihijskranen. Staan ze op hun plek, dan kunnen ze meteen aan de slag: tot 4000 kilo tillen, is geen probleem. De hoogte in gaan, is dat ook niet. Ze komen tot 22 meter hoog. En de behendige machinist van de minihijskraan? Die krijgt u er gewoon bij. Dit is waar onze minihijskranen veel voor worden gebruikt:

SEMI DIEPLADER

Door optimaal gebruik te maken van de beschikbare hoogwaardige materiaalsoorten, de juiste leveranciers en de creatieve, maar vooral professionele Broshuis engineering zijn we erin geslaagd om het eigengewicht te verlagen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. We blijven immers onze filosofie trouw: kwaliteit is prioriteit nummer 1. De degelijke stalen fietsenvangers, de sterke kantbalk (UNP 240mm en het degelijke achterkalf (UNP) zijn uiteraard gebleven. Het blijft immers zwaar transport!

VLAKKE TRAILER

Vlakke opleggers zijn voor Hijsen in het Nauw B.V. een bekende specialiteit. Met onze jarenlange ervaring en veel kennis van te vervoeren materialen hebben wij een reputatie hoog te houden. Speciale varianten met extreem lage en toch sterke nekconstructies voor het transport van mobiele kantoorunits horen bij ons product gamma. De modellen zijn natuurlijk in de verschillende lengtes, as configuraties en besturingssystemen, vast, enkel, dubbel, of zelfs drievoudig uitschuifbaar leverbaar.

Autolaadkraan 110 T/M

Hydraulisch uitschuifbare afstempelcilinders met verbonden kunststof stempelvoetplaten uit monocast – materiaal. Slangen inwendig in de steunpootbalken gemonteerd. Onafhankelijk hydraulisch ventielblok voor de bediening van de afstempelcilinders; welke ook radiografisch bediend kunnen worden.

Autolaadkraan 80 T/M

Glijplaten van de uitschuifbare mastdelen, met “geforceerde” montage, om de verticale en horizontale speling te reduceren en een langere levensduur te garanderen en verstelbare zijgeleidingsnokken. Speciaal glijplaatmateriaal met een hoge glijfactor en een lage smeringsvraag.

Autolaadkraan 37 T/M

De Autolaadkraan 37 T/M model maakt deel uit van de ‘medium-reeks’ kraanbereik van Hijsen in het Nauw B.V., behorende tot een hefklasse van 10 tot 30 t/m. Hij biedt de mogelijkheid talloze configuraties te creëren op basis van de specifieke behoeften. Hijsen in het Nauw B.V. past dezelfde technologie toe die grote hijskranen kenmerkt.

Autolaadkraan 10 T/M

De 10 T/M Autolaadkraan is een buitengewone kraan in de 7 tot 10 tonmeter-klasse. De aandacht voor detail heeft geresulteerd in een autolaadkraan dat niet alleen aan uw behoeften voldoet, maar ook overtreft al uw verwachtingen qua prestaties en betrouwbaarheid.

ONZE MODELLEN ZIJN IN VERSCHILLENDE LENGTES, AS CONFIGURATIES EN BESTURINGSSYSTEMEN LEVERBAAR

Staalconstructie transport

Voor het transport van staalconstructies is kennis en ervaring van groot belang. Wij verzorgen de transporten van staalconstructies van bedrijf tot op de bouw en alles wat er tussen ligt, bijvoorbeeld conservering of verzinkerij. En in sommige gevallen zelfs een combinatie van beiden! Vooral de planning van de transporten van grote constructies is een gedegen voorbereiding cruciaal. Dit om stilstand op een bouw te voorkomen, en alles in de juiste volgorde (fases) aan te voeren.

Ontdek het complete assortiment 

De verhuur van Minihijskranen is weliswaar de basis, maar wij beschikken over veel meer dan dat alleen! Ontdek ons gehele assortiment…

Ontdek ons gehele assortiment

Ontdek het complete assortiment 

De verhuur van Minihijskranen is weliswaar de basis, maar wij beschikken over veel meer dan dat alleen! Ontdek ons gehele assortiment…

Ontdek ons gehele assortiment
Back To Top
HIJSEN IN HET NAUW B.V. Bobinestraat 44
3903 KG Veenendaal
Heeft u een vraag of een opmerking?
Laat het ons weten...
Verzenden